Indretningstip: Lav en visuel væg med dine mange rejseminder

Verdenskort i blå
Indretningstip: Lav en visuel væg med dine mange rejseminder
Henrik Andersen
-
01/11/2022
-

Er du typen, der elsker at rejse? Så må dine rejseminder gerne fylde noget i din indretning. Det kan du eksempelvis få dem til ved at bruge kræfter på at lave en visuel væg, hvor du hænger dine rejseminder op – og hvor du samtidig kan se, hvilke lande du har besøgt gennem tiden. Få inspiration her.

Markér de lande, du har besøgt, på et verdenskort

Hvis du hænger et verdenskort op på væggen, så har du mulighed for at markere de steder, som du har besøgt. Det er en sjov måde at se, hvor i verden du har været, samtidig med at det kan tjene som inspiration til nye steder, hvor du ikke har rejst hen – og det kan måske motivere dig til at komme afsted.

Samtidig er et verdenskort et visuelt element, som med garanti vil pynte på væggen. Du kan få verdenskort i mange forskellige udgaver, og du kan med garanti også finde ét, som passer perfekt til din væg. Det handler om at vælge en udgave, som matcher den øvrige indretning i hjemmet, så du er sikker på, at der bliver skabt en rød tråd.

Du kan bruge en knappenål, tegnestift eller bare en helt almindelig tusch til at markere de områder, hvor du har været. Det er naturligvis op til dig selv, om du overhovedet vil markere de områder, som du har besøgt, men det vil være et sjovt element i indretningen, som altid bringer minderne frem, når du kigger på det.

Hæng flotte rejsebilleder på væggen

Du kan også hænge smukke rejsebilleder op på din væg, hvis du har taget nogle flotte billeder, da du var ude at rejse. Det vil være med til at skabe gode minder og give hjemmet personlighed, og der findes flere steder på nettet, hvor du bare uploader dit billede, og så modtager du det som en plakat efter et par dage.

Hvis du ikke har nogle flotte billeder, som du selv har taget, da du var ude at rejse, så kan du også vælge at købe plakater eller billeder med motiver fra de lande, som du har besøgt. Mulighederne er mange, og du kan finde inspiration til plakater, som du kan hænge op på din væg, ved at klikke her.

Copyright 2024 - Pilanto Aps